Viktig informasjon

Etiske retningslinjer

Som medlem av Norsk Gestaltterapeutforening (NGF) er jeg underlagt strenge krav. Her kan du lese mer om Gestaltterapi og etiske retningslinjer. Som klient har du klagerett dersom du mener jeg handler i strid med etiske retningslinjer. I tillegg må jeg motta veiledning jevnlig og har forsikring via NGF.

Taushetsplikt

Jeg har taushetsplikt, og taushetsplikten gjelder også i forbindelse med veiledning og etter at terapien er avsluttet. Bare du selv kan gi samtykke til at opplysninger underlagt taushetsplikt kan gis til andre. Etter straffelovens § 139 kan taushetsplikten brytes hvis en persons liv eller helse er i fare, eller en person er til fare for andres liv eller helse.

Personvern, oppbevaring av data

Jeg fører journal for hver time, og lagrer personlig informasjon for avtaleinngåelse og fakturering. Du har innsynsrett i journal og kan når som helst be om å slette din journal og tilhørende personinformasjon. Se hele personvernerklæringen her.

Avbestilling av time

Du kan avbestille time inntil 24 timer før. Dersom du avbestiller senere enn dette må du betale for full time. 

Pris og beliggenhet

Jeg tilbyr individuell terapi og har en timepris på kr. 950,-.
Jeg er i en flyttefase for tiden, og leier akkurat nå et hyggelig terapirom sentralt i Oslo på Frogner, Balders gate 11, inn lokalet til Humanova. Se her for kart på Google Maps.
Vi kan også gjennomføre timen via video. Jeg benytter Whereby til online konsultasjon. Dette krever ingen innlogging eller eget program, og kan gjennomføres via mobil, nettbrett eller pc, og er kryptert og sikkert.  

Har du andre spørsmål eller ønsker å bestille time?

Ta gjerne kontakt med meg via mail anne-lene@nilsenterapi.no, mobil 952 23 479, eller kontaktskjema her