Viktig informasjon

Etiske retningslinjer

Som medlem av Norsk Gestaltterapeutforening (NGF) er jeg underlagt strenge krav. Her kan du lese mer om Gestaltterapi og etiske retningslinjer. Som klient har du klagerett dersom du mener jeg handler i strid med etiske retningslinjer. I tillegg må jeg motta veiledning jevnlig og har forsikring via NGF.

Taushetsplikt

Jeg har taushetsplikt, og taushetsplikten gjelder også i forbindelse med veiledning og etter at terapien er avsluttet. Bare du selv kan gi samtykke til at opplysninger underlagt taushetsplikt kan gis til andre. Etter straffelovens § 139 kan taushetsplikten brytes hvis en persons liv eller helse er i fare, eller en person er til fare for andres liv eller helse.

Personvern, oppbevaring av data

Jeg fører journal for hver time, og lagrer personlig informasjon for avtaleinngåelse og fakturering. Du har innsynsrett i journal og kan når som helst be om å slette din journal og tilhørende personinformasjon. Se hele personvernerklæringen her.

Avbestilling av time

Du kan avbestille time inntil 24 timer før. Dersom du avbestiller senere enn dette må du betale for full time. 

Pris og beliggenhet

Jeg tilbyr individuell terapi og har en timepris på kr. 1 000,- for 55 min./1 600,- for 1 t. 50 min

(rabatt for trygdet/arbeidsledig/student)
Første introduksjonssamtale på 30 minutt er gratis via telefon eller video.
Samtalene vil foregå i et hyggelig terapirom sentralt på Frogner i Oslo, Balders gate 11, inn lokalet til HumaNova. Se her for kart på Google Maps.
Vi kan også gjennomføre timen via video. Jeg benytter Whereby til online konsultasjon. Dette krever ingen innlogging eller eget program, og kan gjennomføres via mobil, nettbrett eller pc, og er kryptert og sikkert. Sørg da for at du kan sitte uforstyrret og at du har en stabil internettforbindelse.

Har du andre spørsmål eller ønsker å bestille time?

Ta kontakt med meg via mail anne-lene@nilsenterapi.no, mobil 952 23 479, eller kontaktskjema her
For å bestille time kan du også sende en forespørsel selv via online bookingskjema her: